Otp részvény

A részvénypiac forgalma 401 milliárd forint volt a vezető részvények a Mol kivételével gyengültek az előző napi záráshoz képest. Nem tekinthető szerencsésnek a fiú részvényvásárlásának az időzítése.


A 10 1 Legijesztobb Jelenseg Ami A Klimavaltozas Miatt Tortenik Portfolio

Varga Zoltán az.

. A legnagyobb forgalom ma az OTP papírjaiban van eddig 434 milliárd forint értékben cseréltek gazdát a vállalat részvényei de a Top5-ben szerepel még a Mol a Richter a Magyar Telekom és az Opus részvénye is. Lefordult a magyar tőzsde gyengélkedik a Richter. Csányi Ádám édesapja Csányi Sándor az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

Csányi Ádám pénteken 1900 darab OTP Bank-részvényt vett 10 446 darabos átlagáron - olvasható a Budapesti Értéktőzsde honlapján megjelent közleményből. Az öt legnagyobb forgalmú részvény a budapesti tőzsdén millió forint. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a BUX 140456 pontos 337 százalékos csökkenéssel 40 24670 ponton zárt pénteken.

Ugyan tegnap láttunk egy pozitív korrekciót a magyar tőzsdén ma reggel ismét az eladók. Ez összesen közel 20 millió forintot jelent. Ennek oka részben az OTP-ben keresendő a bankpapír nap közben még felülteljesítő volt a régióban azonban a kereskedési idő végére csúnya mínuszba került az árfolyam ami a BUX-ot is lefelé húzta.


Celaremelest Kapott A Reszveny Outdoor Water River

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel